Hírek

2006.12.13. 10:44

Ez a vereség sokba kerülhet

A magyar válogatott hét góllal, 34-27-re kikapott Németország legjobbjaitól a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában.

BAMA

Idegesen kezdte a mérkőzést a magyar csapat, a támadásba és a védekezésbe is sok hiba csúszott, így a harmadik percre már három góllal vezetett a német együttes, két perccel később pedig a magyar szakvezető kénytelen volt időt kérni, és az irányítóposztra Sitit beküldeni Görbicz helyett. A görcsösség azonban ezt követően sem akart múlni Tóth Tímeáékból, ráadásul Pálinger sem védett úgy, ahogy a korábbi találkozókon, a különbség ezért gyorsan hatra nőtt.

A játékosok egyre idegesebbek lettek, s a szünet előtti hajrában sem találtak igazán magukra. Pálinger sem brillírozott a félidő utolsó percében, s ezzel 10 gólossá vált a hátrány. A második játékrészben keményebbé vált a csapat védekezése, nyolc gólra csökkent a hátrány. A jobb periódus után azonban ismét hibákkal teli szakasz következett, a 45. percben már 11 gól volt a németek előnye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!