Hírek

2007.01.16. 11:00

Kis pénz, kis csapat

Mini magyar csapat vesz részt február 18. és 23. között a spanyolországi Jacában sorra kerülő Európai Ifjúsági Téli Olimpiai Fesztiválon.

BAMA

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) részéről Molnár Zoltán ügyvezető igazgató és Kovács Tamás sportigazgató egyeztetett az  érintett szakszövetségekkel, és ezután dőlt el, hogy csak kis létszámú delegáció utazik.

Egyrészt az utóbbi időszak téli magyar sikersportága, a rövidpályás gyorskorcsolya nem szerepel a műsoron, másrészt az eredetileg javasolt alpesi síelők a hazai mostoha körülmények között nem tudnak megfelelően készülni és nem  rendelkeznek elegendő tapasztalattal. Ezek tükrében a biatlonos Szöllösi Ivett és Szabó Milán, valamint a műkorcsolyázó Sepa mTünde részvételére lehet számítani.

Indulásukról a MOB elnöksége dönt. Jaca kiváló létesítményekkel, versenyhelyszínekkel rendelkezik, és már több alkalommal kandidált téli olimpia megrendezésére. A mostani lesz a nyolcadik Európai Ifjúsági Téli Olimpiai Fesztivál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!