Hírek

2007.02.21. 12:41

Elfogták a csuklyás fenyegetőzőt

Kedden este Balatonlellén elfogták azt a férfit, aki az egyik internetes portál videófelvételén rendőrök és politikusok elleni támadásokat helyezett kilátásba. A 26 éves, hajléktalan B. Tibor társát, a 38 éves F. Zsoltot már a múlt héten elfogták.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="260"] A fenyegetőző hajléktalan, társa részeg volt
[/caption]A felvételen piros kapucniban, arcát sállal eltakaró B. Tibor azt állította, „vannak félautomata fegyvereik”, számszeríjaik, s szervezetét az IRA északír terrorszervezethez hasonlította. B. kilátásba helyezte, hogy a márciusi tiltakozásokon a rendőröket „meglövik, ha kell”. A férfit szerdán hallgatják ki, ellene lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indítottak nyomozást. Társát, a 38 éves F. Zsoltot már a múlt héten elfogták. Ő arcát is vállalva azt mondta, számszeríjával három rendőrt is átlő egyszerre. F. beismerte, hogy ő szerepelt a felvételen, ám elmondta, a videó készültekor részeg volt és semmire sem emlékszik. A rendőrség F.-et is lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntettével gyanúsítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!