Hírek

2007.03.15. 17:20

Haza akarják zavarni a kommunistákat

Március 15-e a béke, a szabadság, az egyetértés ünnepe, azt jelképezi, hogy nincsenek örökké tartó hazugságok

BAMA

Március 15-e a béke, a szabadság, az egyetértés ünnepe, azt jelképezi, hogy nincsenek örökké tartó hazugságok” – mondta Deutsch-Für Tamás, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a párt Erzsébet hídnál tartott nagygyűlésén.

A politikus szerint a Nemzeti dal soha nem hangozhatott volna el a kordonnal körbevett Nemzeti Múzeumnál. „A hazugság hazugságot szül, az ördögi körből nem lehet kitörni.”

Deutsch-Für szerint elegük van a kioktatásból, abból, hogy „kényük-kedvük szerint lefasisztázzák” őket, és elegük van, hogy tönkreteszik a hazát. „A szabad Magyarországon nem fognak egyetlen fillért sem ellopni, mert nem hagyjuk” – mondta.

A rendzvényen látni lehetett Grosics Gyulát, az Aranycsapat kapusát és Csoóri Sándor költőt. Időközben megérkezett a rendezvény helyszínére a Civil Jogász Bizottság meghívására a nemzeti ünnepre látogató külföldi megfigyelői csoport. 

Egy olasznak ennyiféle zászlót látni azt jelenti, hogy otthon érezheti magát” – mondta Antonio Tajani, az Európai Néppárt frakciójának alelnöke a Fidesz rendezvényén.

Tajani megérti a magyarok szenvedéseit, mert Tito marsall ideje alatt olaszok tízezreit gyilkolták le. Olaszországban két kommunista párt van hatalmon, de őket „haza akarják zavarni”. Biztos benne, hogy a jövőben a magyaroknak se lesz baloldali kormányuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!