Hírek

2007.03.30. 06:34

Veszélyt kereső sztárok

Vállalkozó szellemű hírességek teszik próbára fizikai képességeiket a tévécsatornák show-műsoraiban. Mások műsoron kívül küzdenek az elemekkel.

Wágner László

Januárban kézbe vehette végre pilótaengedélyét Bochkor Gábor, aki évek óta szinte megszállottja a repülésnek, utasként már a MIG-eket is kipróbálhatta és ott volt a Grippen-pilóták svédországi kiképzőbázisán is. Mestere, Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok szerint a Bumeráng műsorvezetője kivételes tehetség, elméleti és gyakorlati vizsgáit kitűnően megoldotta. Könnyű neki – mondhatnánk –, hiszen a kedvese, Várkonyi Andrea szigorúan kikérdezte a tananyagot.

Miközben cseppet sem örül párja veszélyesnek is minősíthető hobbijának, hiszen közös gyerekeküket várják májusra. Ráadásul Bochkor Afganisztánba is készül Palik Lászlóval... Utóbbi felesége, Marsi Anikó nem tapsikol emiatt örömében.

Bochkor Gábor első hivatalos, önálló repülését kollégája, Sváby András tesztelte. A repüléshez hozzászokott producer elismerően nyilatkozott Bochkor magabiztosságáról.

Ki ne emlékezne Anettka egy-két éve hihetetlennek tűnő nyilatkozatára arról, hogy űrutazást tesz? 2006 decemberében hosszú felkészülés után valóra vált az álma. Vadászgéppel elérte a kozmikus sötétség határát. Feledhetetlen látványban volt része, de a visszatérés percei bevallottan megviselték.

Tíz éve búvárkodik Rákóczi Ferenc. A közszolgálati televízió Krém című szórakoztató műsorának egyik házigazdája legutóbb a cápákkal teli Tropicarium medencéjébe merészkedett. Még az állatokat is megsimogatta, mégis önnön félelmének legyőzését tekintette a legnagyobb eredménynek.

Árpa Attila, a kereskedelmi televíziózás egykori fenegyereke, olyan műsorok elindítója, mint a Való Világ, a Mónika-show, a Heti hetes, újabban talajközelben küzd ellenfeleivel a kemény amerikai futballt játszó Farkasok csapatában. Egyike azoknak, akik Magyarországon is igyekeznek meghonosítani a sportágat. A Lúzer FC és a Topmodell producere a kihívások embere, nem ijed meg egy kis csonttöréstől, jobban zavarják a karcolások, horzsolások.

Fazekas Erzsébet életét tízéves kora óta az atlétika, a napi edzések, a versenyek határozták meg. A Sport 1 műsorvezetője most a munkájában hasznosítja tapasztalatait. Versenyszerűen öttusázott Sárfalvi Péter, a Hír Tv híradósa. Szinte a pálya mellől hívták a televízióba. Hamar megtanulta, hogyan kell kezelni a stúdióbeli váratlan helyzeteket úgy, mintha az aranyérem múlna rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!