Hírek

2007.05.02. 17:57

Válságos, kritikus állapotban a kisfiú, akit felkapott és elsodort a szél

BAMA

Jelenleg semmilyen műtéttel nem tudják javítani a légvárbalesetben megsérült kisfiú állapotát, nyilatkozta tegnap az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet orvosa.

Pestlőrincen a Nagybecskereki utcai sportpályán tartott keddi ünnepségen elszabadult egy gumiból épült, felfújható játék. A légvárat váratlanul felkapta a szél, majd egy rácshoz csapta. Ekkor sérültek meg többen is, egy kisfiút a mentősöknek újra kellett éleszteniük. A gyermek súlyos koponyasérüléssel a baleseti intézet intenzív osztályán fekszik. Szita János, a kórház megbízott főigazgatója szerint állapota súlyos, életveszélyes, válságos.”

A meteorológiai szolgálat tegnapi közlése szerint „vélhetően egy forgószél is közrejátszott” a balesetben. A szemtanúk hasonló következtetésre jutottak. Mint elmondták, egy portölcsér váratlanul felkapta a gyerekek szórakozására felállított gumivárat, és mintegy 20-25 métert repítette. Információink szerint felemerült, nemcsak a szélroham okolható a balesetért, hiszen meglehet, nem volt megfelelően rögzítve a felfújható játékvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!