Hírek

2007.05.04. 16:08

Túszejtés és lövések egy budapesti bankban

Egy fegyveres lövöldözött a budapesti Széna téren lévő OTP fiókban pénteken délután, a rabló túszokat is ejtett. A rendőrség fél hatkor behatolt az épületbe

BAMA

Egy fegyveres lövöldözött a budapesti Széna téren lévő OTP fiókban. A helyszínen lévő munkatársunk információi szerint a fegyveres férfi ellen a rendőrség nagy erőkkel vonult fel. A rendőrség fél hatkor behatolt az épületbe, tudósítónk szerint négy lövés dördült. A megsebesült túszejtőt ártalmatlanná tették és már a helyszínen megkezdték az ellátását. A Magyar Távirati Iroda értesülései szerint a rabló életét vesztette. Más sebesültről nincs tudomásunk.

Az I. kerületi bankfiókba pénteken délután lépett be az elkövető, és fegyverrel a bank bevételét követelte. A rablásról értesített rendőrök azonban hamarabb odaértek a bankhoz, mint ahogy a tettes elmenekülhetett volna, ezért a rabló taktikát változtatott és - az eddigi információk szerint a bankban tartózkodókkal együtt - bezárkózott a helyiségbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!