Brutális

2024.05.15. 17:13

Gyilkosság Füzesabonyban: újabb részletek derültek ki + videó

Elfajult egy vita. Ezek után történt a gyilkosság.

Molnár Helga

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk, gyilkosság történt Füzesabonyban. Dél körül elfajult egy családi vita Füzesabonyban, a Tüzér utcában. Egy férfi elvágta élettársa torkát, majd öngyilkosságot kísérelt meg: hasba szúrta magát. Információnk szerint a nő a helyszínen életét vesztette, a férfiért mentőhelikopter érkezett.

A Tények a helyszínen járt. Mint kiderült, pár hete menekült el új szerelmével volt férjétől az a nő, akit végül az agresszív férfi hétfőn megtalált és kivégzett Füzesabonyban. Az ámokfutó elvágta a nő torkát, majd magát is hasba szúrta. Az áldozat édesapja nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, a volt veje drogozott, agresszív volt és soha nem dolgozott, ezért hagyta el a lánya, akit most megölt.

Gyilkosság lett a veszekedésből

– Berontott, veszekedtek azt akkor elvágta a nyakát – sokkos állapotban mondta ezt a Tényeknek, az a megtört édesapa, akinek 31 éves lányát kegyetlenül kivégezte volt férje Füzesabonyban. Elszökött a párja, a mostani párja meg a kettő gyerek, ide leszöktek Füzesabonyba – tette hozzá egy helyi. A férfi ugyanis agresszív volt Alexandrával és a gyerekekkel. A nő a végén már rettegett tőle.
– Elég szépen éltek még, amikor összekerültek, egy jó pár évig megvoltak, aztán közbe jött gondolom a drog, az italozás, aztán a fiú, a férfi elkezdte bántalmazni, zaklatni többször a családját – árulta el egy nő, aki szerint lánynak ebből lett elege.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában