Nyuszmusz

2024.05.13. 09:34

Megtalálták a gyöngyösi terápiás nyulat

A Gyöngyösi Városrendészet is közreműködött a keresésben.

Heol.hu

Korábban adtunk hírt arról, hogy ellopták a gyöngyösi gyermekfejlesztő központ terápiás nyuszijait. A Menthal Studio Gyermekfejlesztő Központban december óta már ötödször járt tolvaj. 

Fantasztikus nap! A gyöngyösi városrendészet és Balogh Pista megtalálta az elveszett Nyuszmuszt! Nem adta fel, kedd óta dolgozott azon, hogy a kis szőrmók visszakerülhessen! Nagyon hálásak vagyunk neki, hiszen így közel 100 gyereknek okozott boldogságot, akik nap mint nap megfordulnak a Menthal Studio Gyermekfejlesztő Központban! Hálásak vagyunk annak a rengeteg segítségnek, felajánlásnak, amit az utóbbi napokban kaptunk, ezt is köszönjük minden kedves szülőnek, követőnknek, aki szívén viseli a sorsunkat/a nyuszik sorsát - írja Facebook-oldalán a Menthal Studio Gyermekfejlesztő Központ.

Kiemelték, a nyuszi biztonsági intézkedések után visszakerül eredeti otthonába, a hétfőn érkező gyerekeket már nagy örömmel várja!


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában