Elismerés

2023.09.08. 21:20

Rektori dicsérettel tért vissza az évnyitóról Gyöngyösre Végh Ildikó

A MATE gyöngyösi campusa tanulmányi osztályának vezetőjét több mint 20 évi munkájáért jutalmazták.

Szabó István

Végh Ildikó és dr. Gyuricza Csaba a rektori dicséret átadásakor

Forrás: Goddard Paula

Rektori dicséretet vehetett át a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) központi tanévnyitó ünnepségén Végh Ildikó, a gyöngyösi Károly Róbert Campus Tanulmányi Osztályának vezetője dr. Gyuricza Csaba rektortól, tájékoztatta portálunkat Nagy Réka, a campus kommunikációs munkatársa. Mint mondta, Végh Ildikó a területén a legtapasztaltabb munkatársak közé tartozik. 

Őszintén szólva nem is számítottam rá, hogy egy ilyen nagy intézményben egyetemi szinten elismerik a munkámat. Megszámlálhatatlanul sok kolléga dolgozik szorgalmasan, kitartóan, nagyon komoly kutatásokat végeznek, tudományos konferenciákon sikeresen szereplő hallgatókat nevelnek ki. Mérhetetlenül jólesett, hogy én, mint egy vidéki campus TO-sa is felkerülhettem egy ilyen listára – reagált Végh Ildikó a rektori elismerésre.

Végh Ildikó 2002. augusztusában kezdett dolgozni a gyöngyösi campus jogelődjének tanulmányi osztályán, azaz több mint 20 éve ez a munkahelye.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában