Nyílt nap

2023.12.05. 09:22

Nyílt napra várja a gyöngyösi campus a továbbtanulni szándékozókat

Három képzési szinten, agrár- és gazdaságtudományi, valamint informatikai területeken várják a jelentkezőket.

Szabó István

December 6-án személyre szóló tanácsadással is várják a felvételizni tervezőket

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Nyílt napra várja december 6-án a továbbtanulás előtt állókat a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem gyöngyösi Károly Róbert Campusa, tájékoztatta portálunkat Nagy Réka, az intézmény kommunikációs munkatársa. 

– Campusunk három képzési szinten, agrár- és gazdaságtudományi, valamint informatikai területeken is várja a jelentkezőket. A nyílt napon a továbbtanulás előtt állók részletes tájékoztatást, valamint szakszerű és személyre szóló tanácsadást kaphatnak kollégáinktól a felvételi eljárás menetéről és a választható szakokról. A délelőtt 10 órakor kezdődő eseményen dr. Bujdosó Zoltán főigazgató köszöntője után Lakatos Márk mesteroktató bemutatja az érdeklődő diákoknak a Károly Róbert Campust, majd tájékoztató hangzik el a felvételi eljárásról pontszámítási tanácsokkal, hasznos tippekkel a felvételihez. Mindezek után külön helyszíneken bemutatkoznak az intézmény képzési területei, illetve személyre szóló tanácsadás lesz az aulában – részletezte Nagy Réka.

Ezzel párhuzamosan, 10 órától az intézmény kerekasztal beszélgetésre várja a térség középiskoláinak vezetőit, valamint a beiskolázásért felelős munkatársait, melynek célja a 2024-es felvételi eljárással életbe lépő számos változás átlátásának segítése, tette hozzá a gyöngyösi campus kommunikációs munkatársa.

  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában