Lehetőségek

2024.04.15. 08:08

Segíts az egri Méhvirág Központ és Anyamenedéknek egy szavazattal!

A NIOK Alapítvány Civil Díjának döntősei közé került a Méhvirág Központ egyik kezdeményezése. A mindent eldöntő közönség szavazás május 5-ig tart.

Hornyák Réka

Az egri Méhvirág Központ és Anyamenedék új otthonának megnyitása mellett más pozitív hírt is közölt a közösségével. Kezdeményezésük nemrég bekerült a NIOK Alapítvány Civil Díjának döntősei közé. 

– Teremtő munkánk egy része láthatóbbá válhat. Méhvirág Központ és Anyamenedék - Eger kezdeményezésünk a NIOK Civil Díjának döntőjébe került – írják Facebook oldalukon. 

Azt is elárulták, hogy a döntőben a Legígéretesebb új szervezet kategóriába került be a kezdeményezésük, ahol sok más, országos hírű szervezettel versenyeznek a közönség szavazataiért. Idén két körös a szavazás, az első körben május 5-ig várják a voksokat, ezt követően pedig az 5 legtöbb szavazatot kapó szervezet versenyez tovább nulla pontról indulva, egészen május 15-ig. 

A Civil Díjat a NIOK Alapítvány azzal a céllal hozta létre, hogy felhívja a figyelmet azokra a civil kezdeményezésekre, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el, összefogást generáltak, változást indítottak el, különösen innovatívak, vagy jó példával szolgálnak a többi civil szervezet számára, és a díjazással ismertséget és elismertséget adjon nekik. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában