Újabb fejlesztés

2024.05.17. 17:06

Már süllyed az oszlop a Jókai utcában

A süllyedő oszlop elkészültével megszűnnek az eddigi forgalmi korlátozások a belváros ezen részén.

Hornyák Réka

Az egri Jókai utca

Forrás: Eger Város Hivatalos Oldala/Facebook

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata adta hírül sajtóközleményben, hogy a belváros gépjármű forgalmának szabályozása érdekében, a Jókai utcában - a Kossuth Lajos utca felől - elkészült a süllyedő oszlop.

Május 17-től, a reggel 5-től 10 óráig tartó áruszállítás utáni időszakot követően a fizikai akadállyal lezárt útra csak azok hajthatnak be, akik engedéllyel rendelkeznek. Minden olyan lakosnak, vendéglátó- és kereskedelmi egységet üzemeltetőnek, akinek a célállomás megközelítése kizárólag a Jókai utcán keresztül valósulhat meg, az önkormányzati rendészeti csoport által kiadott behajtási engedélyen szereplő rendszámát automatikusan feltöltötték a rendszámfelismerő rendszerbe. 

Amennyiben a jogosultak, a Jókai utcára történő bejutás során problémába ütköznek, segítségért ügyfélfogadási időben az önkormányzati rendészeti csoport munkatársaihoz fordulhatnak. 

A Jókai utca lezárása miatt, a Bajcsy-Zsilinszky utcán, a Fellner és a Jókai utca közötti egyirányú szakaszra, az előző néhány hétben ideiglenesen bevezetett kétirányú forgalmi rend május 17-től megszűnik. Az autósoknak a belváros felől ezentúl csak kihajtani lehet a Fellner Jakab utca felé, onnan a Dobó tér felé behajtani nem lehet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában