Választási kampány

2024.05.11. 13:31

Nem híve a plakáterdőnek, de az ellenfelei ezt is bevetették, mondta Szókovács Péter

A Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület gyöngyösi polgármesterjelöltje felvette a kesztyűt. Környezetbarát anyagokkal kampányolnak.

Szabó István

– A villanyoszlopokon is rendnek kell lennie! – írta közösségi oldalán Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület gyöngyösi polgármesterjelöltje. 

– Nem vagyok híve a plakáterdőknek, ezért eddig mi csak hivatalos reklámfelületeken helyeztünk el plakátokat, de ha az ellenfelek ezt is bevetették, mi sem fogunk lemaradni. Jelöltjeink saját kézbe vették az ügyet! Azért mindenesetre mi környezetbarát, tartós, ezáltal újrahasznosítható habkartonokat használunk erre a célra. A korábban kihelyezett molinóink is ökoszemlélettel, száz százalékban természetes, növényi alapanyagból készült festékkel, újrafeldolgozott szövetre készültek. Tudom, talán ez nem mindenkinek fontos, de nekünk az. Hajrá, Gyöngyös! – fogalmazott Szókovács Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában