Nagy utazás a kicsiknek

2024.05.14. 10:12

Budapesten kirándultak a szűcsi óvodások

Nagy- és középső csoportos gyermekek töltöttek el egy egész napot Budapesten. A szűcsi óvodások színházban jártak, sétahajókáztak és még bűvész műsort is láttak.

Hornyák Réka

A Szűcsi Község Facebook oldalán tették közzé, hogy a szűcsi óvodások egy kellemes napot töltöttek el Budapesten. Első állomásuk a Dörmögő Dömötör Színház volt, ahol a Paprika és Rózsa című vidám, interaktív, népmesei hatásokkal tarkított zenés játékot láthatták a gyermekek az Újszínház művészeinek előadásában. 

Ezután a gyermekek egy kellemes sétahajózásra indultak a Dunán. A Városligetbe érkeztek, ahol Kőhalmi Ferenc bűvész, zenész szórakoztatásában tettek egy sétát a játszótérre és vidám műsort láthattak, valamint hallhattak. A napot végül egy jóízű fagylaltozással zárta a csoport. 

Mint írják, az utazáshoz a Szűcsi Községi Önkormányzat szolgáltatta a falu kisbuszát. A gyermekeket óvodapedagógusok és szülők kísérték az egész napos kalandon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában