Költségvetési csalás gyanúja

2024.05.16. 10:03

Tízmilliókkal mókoltak a gyöngyösi városházán a színfalak mögött, posztolta Szókovács Péter

A jobboldali gyöngyösi polgármesterjelölt lerántja a leplet Hiesz György és Nagy Attila egymás elleni vádakodásáról. Szókovács Péter szerint az igazi kárvallottak a gyöngyösi kézilabdaszurkolók lehetnek.

Szabó István

Nem az az igazi baj, hogy Hiesz György és Nagy Attila most költségvetési csalással botrányosan vádolja egymást, írta kedden Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület (VSZE) gyöngyösi polgármesterjelöltje a közösségi oldalán. Ahogy fogalmazott: a baj ennél sokkal nagyobb.

– Az igazi baj az, hogyan mókoltak közösen a városházán évekig tízmilliós szerződésekkel, egyetértésben a színfalak mögött. Ezt ma épp ők mondták el. Az igazi baj az, hogy most a hivatalnokokra próbálják kenni az egészet. Az igazi baj az, hogy nem is a testületi döntést hajtották végre. Az igazi baj az, hogy senki egy árva szót nem szólt a nyilvánosság előtt ekkor, sem akkor, mikor tavaly időutazva újramókoltak a szerződéseken és a számlákon. Mondjuk a döntéshozók frakcióvezetője, a megbízásos városházi jogszakértő. Dr. Végh Attilára gondolok, igen. Az igazi baj az, hogy mindannyian a kézilabdát használják kampányszínpadként. Az igazi baj, hogy sokszáz gyöngyösi gyermek és szurkoló szemefényével játszanak. A legnagyobb baj meg az lesz, ha a 41 milliós költségvetési csalás gyanúja jogerős ítéletté emelkedik, és ezzel veszélybe sodorják a klub TAO-pályázási lehetőségét, ezzel az élvonalbeli költségvetést, magyarul az NB 1-et. Akkor választásoktól, meg kampánytól függetlenül egyikőjük sem áll majd meg előttem. Mert akkor "A szurkoló" leszek. És nem leszek egyedül ezzel az érzéssel – fogalmazott Szókovács Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában