Önkormányzati választás

2024.05.15. 09:17

Visznek megannyi fejlesztést tudhat maga mögött, jelentette ki Szabó Zsolt + videó

A honatya szerint Fodor János polgármesterrel jól tudnak együtt dolgozni. Szabó Zsolt szerint Visznek egy jó falu, érdemes ott élni.

Szabó István

Visznek egy élhető, szép kis falu, írta közösségi oldalán Szabó Zsolt országgyűlési képviselő.

– Fodor János polgármester mindent megtett azért az elmúlt időszakban, hogy ezt el lehessen mondani a településről. Megannyi fejlesztést tudhat maga mögött a falu, és ezt a fejlődést folytatni szeretnénk közösen a jövőben is. Nincs megállás! – írta Szabó Zsolt a Facebook-oldalán.

A honatya egy videóüzenetet is közzétett a posztja alatt. Ebben kijelentette, hogy Fodor János polgármesternek két dolog fontos mindig a településen. 

– Az egyik a gyermekek és az őket kiszolgáló intézmények. A másik pedig, hogy az itt élők nyugodtan, békésen tudjanak élni. Újítjuk fel a különböző intézményeket, utakat, jól tudunk együtt dolgozni. Ez vonatkozik a képviselő-testületre és a polgármester úrra is. Visznek egy jó falu, érdemes és jól lehet lakni biztonságban, békességben – emelte ki Szabó Zsolt.

Fodor János arról beszélt, hogy ezek után neki túl sok mondanivalója nem is maradt.

– A képviselő úr elmondott mindent. Én is hasonlóan gondolkodom, nagyon jól együtt tudunk dolgozni. Azt gondolom, hogy a pályázatokat maximálisan kihasználjuk, mindent megteszünk azért, hogy a falunk épüljön, hogy élhetőbb legyen. Igyekszünk ezen dolgozni a képviselő-testülettel. Megköszönöm képviselő úrnak az eddigi támogatást. El is várjuk majd a következő ciklusban is, hogy ez maradjon ugyanígy – fogalmazott Fodor János.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában