Találkozások

2024.05.18. 18:35

Három női művész közös tárlata nyílt Egerben

Találkozások címmel szombaton nyílt kiállítás három művész képeiből az Agria Park Galériában.

Szabadi Martina Laura

Közös tárlata nyílt három női művésznek Egerben

Forrás: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Balogh Ildikó, Stiller Katarina és Bodnár Ágnes festőművészek közös kiállítása nyílt meg szombaton az Agria Parkban. Véber Zsóka ózdi festőművész a megnyitón kiemelte, habár hárman három különböző módon fejezik ki magukat, mégis összhang, erő sugárzik a tárlat egészéből.

– Mindhárman egyedi módon fejezik ki magukat. A művészet ott kezdődik, hogy az alkotó a lelke melyen levő érzéseket képes megjeleníteni, mindez túlmutat a látható világon – fogalmazott. 

Balogh Ildikó ózdi alkotó és művésztanár, szívügye a gyermekek művészeti nevelése. Mint fogalmaz, az alkotás, a művészet számára maga az önkifejezés, elengedhetetlen része az életének. Képei az absztrakt, a szimbolizmus, az op-art és a szürrealizmus jegyeit vegyítik.

Stiller Katarina Győrben él, az ottani művészeti gimnáziumban tanult. Elmondása szerint szeret kísérletezni, vegyes technikákat használ. Jelenleg tervezőgrafikusnak tanul, a művészet az életének fontos része.

Bodnár Ágnes egri művész, az impresszionizmust érzi közel magához. Az alkotást meditációként fogj fel, központi témája a természet, melyről úgy gondolja, gyógyírt jelenthet az elveszett ember problémáira.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában