KÉZILABDA

2020.03.10. 14:03

Törölközővel blokkolta a lövést az Eger játékosa (videóval)

Kézilabdapályán még talán soha nem látott jelenet történt a hétvégén: törölközővel blokkolta az SBS-Eger férficsapatának játékosa, Darko Sztevanovics a Budakalász lövését az NB I 18. fordulójának mérkőzésén.

Heol

A tizenhetedik egri találatot követően a mérkőzés 44. percében, a budakalásziak gyors középkezdés után azonnal kapura törtek. Darko Sztevanovics a padról érkezett az egri védőfalba, az izzadtság felitatására használt törölköző azonban a vakszos tenyerébe ragadt – közölte kérdésünkre a klub képviselője.

Az akció hevében már nem maradt idő arra, hogy az üresen maradt kezével lehúzza vagy lerázza a textilt, ezért kerülhetett sáncoláskor ilyen szituációba. Ő maga sem gondolta, hogy végül a törölköző is útját állja a lövésnek.

A esetről a Nemzeti Sport videót is közölt:

Az esetet a játékvezetők nem szankcionálták, műhiba lehetősége fel sem merülhet. A mérkőzést végül az SBS-Eger nyerte egy góllal, 25–24-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában