Labdarúgás

2023.05.03. 13:08

A tarnamérai futballista azt hitte, kiállítják, ehelyett zöld lapot kapott

Nemcsak gólfiesztát, zöld lappal jutalmazott sportszerű jelenetet is láthatott a közönség a Tarnaméra–Gyöngyöspata mérkőzésen.

B. Cs.

Bordás Szabolcs elsőre nem hitt a szemének

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Bordás Szabolcs rémült tekintettel nézett a játékvezetőre. A tarnamérai játékos dermedt arca aztán mosolyra váltott, amikor a sípmester, Rozsnaki Gábor felmutatta neki a sportszerű cselekedetért adható zöld lapot.

Az esetet az előzte meg, hogy a Heves megyei III. osztályú bajnokság Délnyugati csoportjának 22. fordulójában rendezett Tarnaméra–Gyöngyöspata mérkőzésén (8–0) a vendégek labdarúgója görcsöt kapott. Ónodi Sándor azonban nem maradt segítség nélkül. Hazai részről Bóta Balázs és Bordás Szabolcs azonnal odasietett hozzá. A gyors közbeavatkozás eredménnyel járt, a patai futballista talpra állt, a játékot mégsem tudta folytatni, így cserére kényszerült.

Bordás sportszerű hozzáállását és tettét ezzel együtt zöld lappal jutalmazta a bíró, mégha ez elsőre nem is volt teljesen nyilvánvaló a labdarúgó számára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában