Teke

2023.06.13. 11:03

A Vilati Eger csapatára még egy nagy feladat vár

Osztályozón vívhatja ki az NB I.-es tagság meghosszabbítását a Vilati Eger SE csapata, amely vasárnap Oroszlányban mérkőzhet az NB II. Keleti csoportjában ezüstérmes Tüker TSE gárdájával.

S. K.

Cseh ellenféllel hangoltak a vilatisok

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Az NB I. Keleti csoportjában 22 mérkőzésen szerzett 13 ponttal az utolsó előtti, 11. helyen zárt a Vilati Eger SE. Az egriek a bajnokság záró fordulójában 6:2-es vereséget szenvedtek az ezüstérmes BKV Előre otthonában, így csakúgy mint egy évvel ezelőtt, ismét osztályozón kell kivívniuk a bennmaradást. Ellenfelük az NB II. Keleti csoportjában ezüstérmes fővárosi Tüker TSE együttese lesz.
Pálfi Tihamérék az Egerben vendégeskedő cseh Zizkov csapatával hangoltak az osztályozóra. A Vilati és a Széchenyi SC játékosaiból verbuválódott vegyes csapat 8:2-re diadalmaskodott. Eközben Tamasi antal és Lukács Zoltán a felnőtt férfi egyéni bajnokság Kelet-magyarországi elődöntőjében gurított, előbbi 540 fával a 30., utóbbi 494 fával a 41. helyen végzett, így nem jutott a fináléba.
Az NB II. Keleti csoportjában szereplő Széchenyi SC Eger szintén a 11. helyen zárta a pontvadászatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában