Labdarúgás

2023.07.30. 20:39

Egri végzet: Boros, Boros, Boros, négyszer is Boros...

A korábbi egri támadó, Boros Gábor putnoki újoncként döntött a pontok sorsáról az NB III. Északkeleti csoportjának 1. fordulójában.

Heol.hu

Boros Gábor - itt még egri színekben. A 25 éves csatár döntött a pontokról

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

PUTNOK FC–EGER SE 4–1 (2–0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 250 néző. V.: Valu Tibor (Benkő, Sztányi).
PUTNOK: Mészáros – Arday (Szűcs, 77.), Galacs, Lőrincz, Bökönyi (Bodnár, 59.), Boros, Vattay (Sztankó, 72.), Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Papp M., 59.), Komári (Bakos, 59.). Edző: Szala Ákos.
EGER: Bukrán – Almomani (Bakondi, 65.), Farkas G. (Schmidt, 46.), Debreczeni, Gíber (Vajda, 77.), Papp K., Juhász G., Hegedűs D. (Jónyer, 46.), Kispál, Kovács D., Tóth L. (Bozó, 77.). Edző: Céró Bálint.
Gól: Boros G. (9., 17., 55., 93.), ill. Kovács D. (81. – 11-esből).

Szala Ákos: – Azt kaptuk az Egertől, amit vártunk, igazából az elmúlt felkészülési mérkőzéseket kielemeztük, próbáltunk a szélén bontani a vendégeket é ott létszámelőnyökre törekedni. Ez bejött, sorban érkeztek a beadások, és most már végre van egy olyan befejező emberünk, akit általában megtalálnak.

Céró Bálint: – A bajnokság legjobb csapatának az otthonában elég súlyos vereséget elszenvednünk. Ez 4–1 túlzó, az ellenfél középcsatára a 16-os belül négy labdaérintésből négy gólt lőtt, ami olyan minőségbeli különbséget jelentett ma, amit nem tudtunk ellensúlyozni. Szeretném, ha a játékosok megfogadnák, amit kértem tőlük az öltözőben, vagyis mossák le magukról a zuhanyzóban ezt a vereséget, mert két napunk van arra, hogy Cigándon kijavísuk a közösen elkövetett hibát. 

Következik: Cigánd–Eger SE, augusztus 2., szerda, 17.30.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában