Labdarúgás

2023.09.03. 20:15

Az FC Hatvan közel állt a még nagyobb bravúrhoz

Öt győztes meccs után Hatvanban megszakadt a putnokiak hibátlan sorozata az NB III. Északkeleti csoportjának 6. fordulójában.

Heol.hu

A hatvaniak megmutatták, hogy mire képesek Archív fotó

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–PUTNOK FC 2–2 (1–1)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, 160 néző. V.: Dobai János (Kovács Z., Szabó R.).
HATVAN: Menczeles – Takács, Szabó Sz., Czibolya, Kitl, Karácsony, Sárossy, Burzi (Benkó, 77.), Tarjáni, Fellner (Fekete, 72.), Dinka (Laczik, 77.). Edző: Zoran Szpisljak.
PUTNOK: Mészáros – Arday (Mrva, 46.), Galacs, Lőrincz, Bökönyi (Benkő, 46.), Pócsik (Komári, 76.), Boros, Vattay, Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Sztankó, 46.). Edző: Szala Ákos.
GÓL: Burzi (16.), Fekete (66.), ill. Boros (6., 54.).
KIÁLLÍTVA: Lőrincz (95.).
JÓK: Menczeles, Szabó Sz., Karácsony, Czibolya, Burzi, Fekete.
ZORAN SZPISLJAK: – Sajnáljuk, hogy csak egy  pontot szereztünk, mert a mutatott játék és a kidolgozott helyzetek alapján azt mondanám, hogy az FC Hatvan esélyesebb volt, hogy ezt a meccset megnyerje. Sajnos azonban az utolsó passzok nem voltak olyanok, amelyekkel megragadhattuk a lehetőséget. Gratulálok a csapatnak és gratulálok a szurkolóknak, mert sokat hozzátettek és megmutattuk, hogy mindenképpen van bennünk karakter és tudás, amelyekkel többre vagyuk képesek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában