Vízilabda

2023.10.27. 12:05

Tigra-ZF-Eger: Kaposváron felcsillanhat a remény

Az Egri Vízilabda Klub együttesei közül a férfiak Kaposváron, a nők Győrben ugarnak medencébe.

Heol.hu

Az egriek szombaton Kaposváron ugranak medencébe

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. 8. fordulójának mérkőzése:

KAPOSVÁRI VK (7.)–TIGRA-ZF-EGER (9.)
Kaposvári Városi Fürdő, szombat, 18.00. V.: Tóth S., Ercse N.
Öt csapat szerepel három ponttal a tabellán, közülük az egriek jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg a Miskolcot, a Szegedet, az UVSE-t és a korábban legyőzött KSI-t. Sorozatban öt nyeretlen mérkőzést követően Kaposváron ismét felcsillanhat a pontszerzés esélye Rádli Rajmundék számára, az egyaránt nagyobb játékerőt képviselő Szolnok, BVSC, Vasas, Honvéd, OSC elleni mérkőzések ugyanis inkább a tapasztalatszerzést szolgálták Tóth Kálmán fiai számára.
A somogyiak neve mellett hét ponttal több szerepel, miután Vindisch Ferencék a KSI SE csapatán kívül a Szentest és az UVSE-t is legyőzték, a Péccsel pedig döntetlenre végeztek. A Kaposvár legutóbb szeptember 23-én, az FTC-vel szemben maradt alul, azóta négy találkozót zárt veretlenül.

A női OB I. 6. fordulójának mérkőzésén:

UNI-GYŐR GYVSE (10.)–TIGRA-ZF-EGER (3.)
Győr, Aqua Sport központ Győr, szombat, 19.00. V.: dr. Donauer M., Duray A.
A pont nélkül sereghajtó Győr legyőzése még akkor is kötelező feladatnak számít a címvédő egriek számára, ha a hétközi szegedi fellépés sokként hatott a csapatra. Dr. Sike József tanítványai szerdán egygólos vereséget szenvedtek (9–8) a jóval esélytelenebbnek tartott Szegedi VE otthonában, ami akár az alapszakaszbeli végső helyezést is befolyásolhatja. A sebek nyalogatása helyett ismét a tetteken a sor, a Rába-partján csak a győzelem elfogadható.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában