Vízilabda

2024.03.30. 15:58

Három negyed kínszenvedés után rákapcsolt a Digi-Eger

A sereghajtó győriek ellen az utolsó játékrészt 8–1-re nyerték Szilágyi Dorottyáék, amivel fölényessé tették a győzelmüket.

Heol.hu

Szilágyi Dorottya (a labdával) hét gólt szerzett

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női OB I. alapszakaszának 15. fordulójában:

DIGI-EGER–UNI-GYŐR GYVSE 16–7 (3–1, 2–3, 3–2, 8–1)
Eger, Bárány-uszoda. V.: Berki A., Juhász T.
EGER: TORMA – SZILÁGYI D. 7, Borsi I. 2, Parkes 1, Katona Zs., Belorio 1, Szellák. Csere: Sóti L., Weston 1, Lendvai 1, Bódi F., Keserű, POGONYI 3. Edző: dr. Sike József
GYŐR: Szombathelyi – Rádli R., Kenderes, MOLNÁR D. 2, Párkányi R., PETIK P. 3, Drávucz M. Csere: Finta Zs. 1, Finta K., Klemm, Fogarasi, Szedlák 1. Edző: Hargitai Attila.
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 11/4, ill. 9/1.
ÖTMÉTERESBŐL: 3/2, ill. –.
KIPONTOZÓDOTT: Drávucz M. a 32. percben.
Miután az egyik hivatalos személy késve érkezett a Bárány-uszodába, az eredeti időponthoz képest később kezdődött a találkozó. Arra a kérdésre, hogy a közjáték megzavarta-e a csapatokat nehéz választ adni, az mindenesetre biztos, hogy három negyeden keresztül csak árnyéka volt önmagának az egri gárda. Győzelmüket a záró negyedben tették fölényessé Szilágyi Dorottyáék.
DR. SIKE JÓZSEF: – Negyvenöt perces csúszással indult a találkozó, kétszer melegítettünk. Az eredmény nem tükrözi az első három negyed kínszenvedését.
HARGITAI ATTILA: – Három negyeden keresztül méltó ellenfelei voltunk az Egernek. Az utolsó játékrészben kinyílt az olló, ott már a lövéseink minősége és a védekezés hatékonysága is alábbhagyott.
KÖVETKEZIK: Dunaújvárosi FVE–Digi-Eger, április 6., szombat, 17.00.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában