Ezt enni kell! - Újdonságok a maklári Stühmer cukrászdában!

maklár | Látogassanak el egy új ízélményért a maklári Stühmer cukrászdába, és kóstolják meg az új süteménykreációkat!

- Immáron kilenc éve, hogy kikerültek az üzletek polcaira az első újgenerációs Stühmer csokoládék. Célunk az volt, hogy mind ízében, mind külső megjelenésében olyan magyar termékeket készítsünk, mellyel a nívós édességre vágyó fogyasztók igényeit kielégíthetjük. Néhány évvel később felmerült bennünk a gondolat, hogy a legnépszerűbb csokoládéinkat süteményként is elkészíthetnénk. A gondolat végül valósággá vált: 2014. júliusában, Makláron megnyitotta kapuit az első STÜHMER cukrászda - mesélte a heol.hu-nak Csóll Péter, a Stühmer Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

- Az elmúlt 20 hónap bebizonyította, hogy van igény az innovációra.
Hétről hétre egyre többen látogatnak el maklári üzletünkbe, ahol vendégeinknek igyekszünk kellemes gasztronómiai élvezetet nyújtani süteményeinkkel. 2016. tavaszára aztán elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy megújítsuk, szélesítsük a meglévő szortimentet - folytatta.

  Az újdonságokról, a cukrászdáról és az üzemről még több fotót a képre kattintva talál Az újdonságokról, a cukrászdáról és az üzemről még több fotót a képre kattintva talál

- A saját, Stühmer csokoládék ihlette sütemények mellett új, különleges ízvilágú cukrásztermékeket is szeretnénk megismertetni vendégeinkkel. Ezt a feladatot a francia cukrászati stílus egyik legelismertebb hazai képviselőjének, Kolonics Zoltán kreatív cukrásznak a vezetése mellett valósította meg a Stühmer kiváló cukrász csapata.

Kolonics Zoltán külföldi kurzusokon, többek között Franciaországban és Belgiumban is szélesítette tudását a csokoládékészítés területén, ezenkívül számos rangos nemzetközi cukrászversenyen vett részt.

Bízunk abban hogy felejthetetlen kulináris élményben lesz része azoknak, akik ellátogatnak a maklári Stühmer cukrászdába és megkóstolják az új süteménykreációkat. A vendégek március 23-tól a már jól ismert Stühmer édességek, a régi-új finomságok mellett megtalálják többek között a Sós-mogyoró barackot, a Mangós sajttortát, vagy a Coffee Opera-t.

Stühmer Mintabolt és Cukrászda
3397 Maklár
Stühmer Frigyes u. 1.

Nyitva tartás: Szerdától vasárnapig 10:00 – 19:00
                       Hétfő-Kedd: ZÁRVA

Játsszon és nyerjen sütemény ajándékkupont a Stühmertől!

Megyei Piactér