Rászálltunk a Facebook-ra - találkozzunk ott is!

A heol.hu rákapcsol a Facebook-on is: a legérdekesebb hírek, személyes kommentárral. Kövess minket, és találkozz ismerőseiddel főoldalunkon!

Számos felmérés igazolja azt is, hogy az internetezők idejük egyre nagyobb részét töltik a közösségi weboldalakon. Ezért döntöttünk mi is úgy, hogy ahelyett, hogy karba tett kézzel várnánk, hogy a baranyai emberek megtalálják a heol.hu-t, mi magunk megyünk közéjük - a Facebook-on legalábbis mindenképpen. (Nem mintha amúgy nagyon el lennénk rejtve: egy átlagos hétköznapon mintegy 10 ezer látogató teszi nálunk tiszteletét - amit ezúttal is köszönünk.)

Létrehoztuk tehát a heol.hu szerkesztőségének Facebook-oldalát, amit naponta frissítünk tartalommal - az eddig megszokottnál némiképp személyesebbre véve a hangnemet. Aki kíváncsi arra, ezt hogy csináljuk, a http://www.facebook.com/heolhu címen megtalál minket, a "Tetszik" gombra kattintva pedig követhet is. Megígérjük, hogy nem fogjuk senkinek teleszemetelni az oldalát. Nem költöztetünk át automatikusan minden hírt a Facebook-ra, csak a legfontosabb, legérdekesebb, legviccesebb darabokat osztjuk meg, naponta 2-3 (esetleg 4-5;) alkalommal.

Ha tagja vagy a Facebook-nak, és be is vagy jelentkezve, akkor a heol.hu főoldalán - illetve alább - található dobozban azokat az ismerőseidet láthatod, akik követnek minket. Ha vannak ilyenek, csatlakozz hozzájuk és kövess minket. Ha nem találsz a dobozban ismerőst, legyél ismerőseid körében az első, aki követ minket - hogy mikor ismerőseid benéznek a heol.hu-ra, a főoldalon fogadhasd őket ;).


Ha még nem vagy tagja a Facebook-nak - vagy csak érdekel a statisztika - íme néhány meggyőző szám. A világ leggyorsabban növekvő online közösségi hálózata, 2010 júliusában tagjainak száma átlépte a félmilliárdot. Magyarországon is egyre népszerűbb: tavaly novemberben félmillióan voltunk, április közepén egymillióan, július végén pedig már 1,6 millióra tehető a weboldalt legalább hetente felkereső internetezők száma. Ezzel ugyan a Facebook még mindig elmarad az elsőszámű hazai közösségi portáltól, az iWiW-től (ami 4,4 millió regisztrált tagot tart nyilván, akik közül hetente kb. 2,3 millió látogatja meg az oldalt) - ha azonban továbbra is ilyen tempóban növekszik, könnyen lehet, hogy év végére a sorrend megváltozik. Érdemes tehát regisztrálni, amit itt lehet.

Megyei Piactér