Csakazértis FESZT!Eger!

Eger | Az évadnyitó FESZT!Eger, június 1-jén rajtol majd a Music Hungary zenei-szakmai konferenciával.

A FESZT!EGER a hosszú nélkülözés utáni fesztiválokra kiéhezett fiatalok számára is egy üdítő színfolt, hisz’ ez a rendezvény - idén Pünkösd hétvégéjén, június 1-jén - nyitja a fesztiválszezont. A felhozatal pedig újra a legjobb hazai zenekarokból válogat.

Három színpadon három nap alatt 30 fellépő, a magyar pop-rock színe java szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A nyitónapon - csütörtökön - például a Fran Palermo és a Punnany Massif koncertjén lötybölhetjük a rozéfröccsöket, aztán – a teljesség igénye nélkül – lesz Vad Fruttik és Kiscsillag, Belga, Ganxsta Zolee és a Kartel, Halott Pénz, Budapest Bár, Szabó Balázs Bandája, PASO, Honeybeast… és sokan mások.

Az egyedi helyszín is hívogató lehet a látogatók számára. Egy lélegzetelállítóan egyedi hely, több mint 40 éve használaton kívüli - a természet által visszahódított - bányaudvarok, borospincék közvetlen szomszédságában található, ami nem mindennapi a hazai fesztiválpiacon. 

Nem utolsó sorban sokat jelent a tágabb környezet, Eger is, ami látványaival, vendégszeretetével és természetesen zamatos nedűivel szívesen látogatott célpontja fiataloknak, családoknak és idősebbeknek egyaránt.

  Fotó: MW Fotó: MW

A másik újdonság a rendezvényen a fesztivál „bárkája”, az egri Dobó téren bemutatott, felmatricázott Barkas. Az ehhez kapcsolódó nyereményjáték még mindig tart, bővebb információk a rendezvény Facebook-oldalán találhatók.

Emellett a @feszteger instagram oldalon is hirdettek játékot a szervezők. Itt a kedvenc pillanatodat kell megosztanod a fesztiválról, amivel páros bérletet nyerhet.

A FESZT!Eger időpontjának nagy előnye az is, hogy Pünkösd hétfőjén átpihenhetjük a hétvégét és nem kell a buliforgatagból egyből átlépni a szürke hétköznapokba…


Elővételes jegyeket online illetve a helyszíni jegyárusító helyeken is be lehet szerezni.

Eger:
Pláne – Eger, Katona Tér 1.
Déjá Vu – Eger, Szent János u. 1

Eger – Városkártya 5% kedvezménnyel:
Hasznos Holmik – Eger, Almagyar u. 9.
Labirintus Tattoo – Eger, Szent János u. 6.
Smilodon Tattoo – Eger, Dobó István Tér 1.

Gyöngyös:
Mátra Művelődési Központ–3200 Gyöngyös, Barátok tere 3.

Miskolc:
Stamp Bár–3530 Miskolc, Szemere Bertalan u. 2. (Szinva terasz)
Kisgergely Cukrászda –3534 Miskolc, Nagy Lajos király útja 9.

Mezőkövesd:
Boomerang Billiárdszalon –3400 Mezőkövesd, Szent László tér 24.

Füzesabony:
Füzesabonyi Média Kft.–3390 Füzesabony, Rákóczi út 50. – 7. sz. iroda Dömösi Ivett

Megyei Piactér