Régi környezetében várja vendégeit a Zsolnay Porcelán

Az egri Zsolnay Porcelán Manufaktúra Zrt. nemrégiben a vár aljából visszaköltözött korábbi helyére, a Szent János utca 1. szám alatti üzletbe, meglelve végleges otthonát. A gyönyörű porcelánokat dupla olyan térben csodálhatják meg a vásárlók, mint azelőtt.

– A régiúj üzletben szeretettel várjuk törzsvendégeinket és új vevőinket egyaránt. Régi vásárlóinkat 10 százalékos kedvezmény illeti meg az étkező-, a tea- és a mokkakészleteinkre. Továbbá nyitási akcióval várunk mindenkit: minden 200 ezer forint alatti étkező-, tea- és mokkakészlet 10 százalékkal olcsóbban, minden 200 ezer forint feletti pedig 20 százalékkal kedvezőbben vásárolható meg – mondta el Tóth Józsefné Margó tulajdonos, aki 15 esztendeje foglalkozik a megyeszékhelyen Zsolnay-alkotásokkal.
Az egyedi, művészek által kézzel festett Zsolnay-termékek 1853 óta kápráztatják el a porcelánok szerelmeseit. Dísz- és készletáruk is megtalálhatóak a kínálatban, a termékek nemcsak személyesen, hanem a webáruházból is elérhetőek.

A Zsolnay-üzletben járva garantált, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb porcelán tárgyat, legyen az például pillangós, búzavirágos vagy pompadúr tányér, csésze, bonbonier, gyertyatartó vagy éppen páratlan ékszer. A gyártók újabban ráadásul már a fiatalokra is gondoltak, hiszen a Zsolnay-porcelánok egy része mosógépbe és mikrohullámú sütőbe is rakható.

Keressék fel tehát a Zsolnay Porcelán Manufaktúrát a Szent János utcában, ahol kedvükre válogathatnak a szebbnél szebb darabok közül.
www.zsolnaypartner.hu
36/792-921

  Fotó: Berán Dániel Fotó: Berán Dániel

Megyei Piactér