Ingatlanbazár

2024.05.18. 06:51

A hét ingatlana: természetközeli, felsőkategóriás luxus Hatvan közelében

Az ingatlan modern, egyedi és igazán különleges. A tulajdonosok a legapróbb részletekig mindent megterveztek, törekedve az energetikai hatékonyságra is. Kifinomult ízlésre vallanak a színek, az anyagok, a belsőépítészeti elemek, ha egy esztétikus és harmonikus otthonra vágyik, lehet hogy pont ezt keresi!

Heol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

"ELADÓ, Heves vármegyében, Hatvanhoz közeli településen , egy 2023-ban épült , minden igényt kielégítő , felső kategóriás LUXUS ingatlan!

A minőségi alapanyagok felhasználásával, magas színvonalú , szinte hibátlan kivitelezéssel épült családi ház keresi az új tulajdonosát.
Az ingatlan Budapesttől 50 percre , az M3-as autópályától 5 perc távolságra helyezkedik el.

Könnyen megközelíthető, rendezett fejlődő település egy szélső utcájában , természetközeli környezetben találjuk ezt a földszintes minimalista stílusú családi házat gránitburkolatú kovácsoltvas kerítéssel körbevett , kamerarendszerrel és mozgásérzékelő riasztóval ellátott közel 1800 nm-es telken.

Utcafronton dupla garázs , fűthető térköves behajtóval , az udvar hátsó részén pedig még 3 gépkocsi beállására alkalmas garázs került kialakításra.

Az udvar egy része térköves, egy része parkosított, valamint egy hatalmaz vízfelületű ,, néhol helyen 5 m mélységű öntisztítós , vízforgatós kerti tó szépségében is gyönyörködhetünk .

Az épület modern, egyedi, és különleges,. A tulajdonosok a legapróbb részletekig mindent megterveztek,,törekedve az energetikai hatékonyságra is. Kifinomult ízléssel vannak összeválogatva a színek, az anyagok , belső építészeti elemek . A megvilágítás , a berendezés , a kiegészítők esztétikusan harmonizálnak egymással. A 3 külön bejáratú hálószoba, 2 fürdőszoba mellett egy nagy élettér került kialakításra , ami magába foglalja a konyhát, étkezőt és a nappalit.
A ház szépen benapozott , a rengeteg ablakfelületnek köszönhetően , az elektromosan működtethető antracit zsaluziák segítenek az árnyékolásban.

A ház melegét hőszivattyús elektromos fűtési rendszer biztosítja padlófűtéssel , valamint 3 nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma is beépítésre került.

A teljesség igénye nélkül még további extrák:

  • elektromos autó töltő a dupla garázsban,
  • gránit munkalapos borhűtős konyhaszekrény,
  • fotocellás riasztó
  • a kertben kiépített öntözőrendszer
  • fürdőszobákban a villany felkapcsolásával megszólal a rádió
  • nyílászárók 3 rétegűek és egyedileg gyártatták
  • elektromos zsaluzia
  • modern kandeláberek a kertben
  • fűtött és kivilágított kocsibeálló... stb.

Ez egy kényelmes jól megtervezett otthon, ahová csak költöznie kell![...]"

További lakásokat és otthonokat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!