Kihagyhatatlan helyzet!

Exkluzív tartalommal, ingyenesen újranézhető mérkőzésekkel és közösségi oldallal kedveskedik a labdarúgás szerelmeseinek a T-Home.
promóció

Interaktív alkalmazással jelentkezik a T-Home IPTV szolgáltatása a labdarúgó-Eb idejére: a szolgáltatás segítségével hasznos információkat, friss híreket olvashatunk a helyszínekről, a csapatokról, a csoportbeosztásokról és a mérkőzésekről. A kontinensviadal ideje alatt a szolgáltatás Archív TV kínálatában ahányszor csak akarjuk, díjmentesen visszanézhetjük az Eb – MTV által közvetített – meccseit, akár HD-minőségben.Az Európa-bajnoksággal kapcsolatos fejleményeket a igazirajongok.hu oldalon keresztül is nyomon követhetik a sportrajongók. Az oldal igazi közösségi szurkolás-élményt kínál a felhasználóknak: együtt örülhetnek, és megoszthatják egymással véleményüket, megbeszélhetik egymással a meccsek legizgalmasabb pillanatait.


A weboldal és a hozzá kapcsolódó mobil alkalmazás segítségével exkluzív információt kaphatnak az aktuális és a várható mérkőzésekről, virtuálisan bejelentkezhetnek az Eb meccseire, rajongói jelvényeket gyűjthetnek, sőt, aktivitásuk függvényében különböző díjakban is részesülhetnek.

Megyei Piactér