Sport

2016.09.30. 10:12

Kovács úgy látja, van kiút a kútból

Két rosszul sikerült mérkőzés után az Eszterházy KFSC női csapatának jobbszélsőjét kérdeztük az okokról.

F. B.

– Bár a balmazújvárosi döntetlen továbbjutást ért a Magyar Kupában, a remi nem nevezhető jó eredménynek, mint ahogyan a szegedi kilencgólos fiaskó sem. Kútban van a csapat?

– Igen, egy hete abban voltunk – adott egyértelmű választ Kovács Fanni. – Ez viszont a múlt, most már új hétnél tartunk, a közeli napokban elvégzett edzésmunka alapján pedig kijelenthetem, pozitív irányba léptünk előre.

– A szombati kudarc érthetően jobban fáj, már csak azért is, mert a tavalyi riválisokkal ellentétben ettől a Szegedtől igencsak nehezen képzelhető el a botlás…

– Nem tudom megítélni, hogy tavalyi nagy ellenfeleink vagy a Szeged lenne-e az erősebb. Az biztos, és személyesen tapasztaltam, hogy a szegedi csapat sokkal gyorsabb és dinamikusabb, de azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nagyon rossz napot fogtunk ki.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Kovács Fanni szerint saját magukat kell rendbe tenni Fotó: eszterhazykfsc.hu
[/caption]

– Az élet viszont megy tovább, vasárnap pedig újból meccs lesz. Érkezik az újonc Pilisvörösvár. Hogy érzi, kilábal a társaság a hullámvölgyből?
– Úgy érzem, igen. Legalábbis reménykedem benne. Ugyan most papíron egy könnyebb ellenfél következik, de ezzel sosem foglalkozunk, saját magunkat kell rendbe tenni, és akkor nem lehet probléma a hétvégi bajnokival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!