Közélet

2017.06.22. 16:00

Lélekbúvár: ön is kérheti a pszichológusok tanácsait

Megoldást nyújthatunk cikkeinkkel lelki problémáira.

J. H.



Nemrég indult tematikus oldalunkban, a Lélekbúvárban arra törekszünk, hogy megyénk pszichológusainak, az Eszterházy Károly Egyetem Pszichológia Intézete munkatársainak tanácsaival gazdagítva olyan cikkek jelenhessenek meg, melyek segítséget, támpontokat jelenthetnek akár a minket körülvevő online világban, a gyermeknevelésben, vagy épp most megjelenő cikkünkben, a párkapcsolatok témakörében.




Ezentúl azonban lehetőséget kínálunk arra is, hogy olvasóink saját problémáikkal jelentkezzenek az oldal készítőjénél, aki a szakértők segítségével igyekszik majd megírni a lehetséges megoldásokat, megkeresve a feszültség forrását, a gondok gyökereit. Amennyiben szeretné, hogy közös megoldást keressünk lelki problémájára, küldje el kérdéseit a [email protected] e-mail-címre, s mi lehetőségeinkhez mérten igyekszünk cikkeinkben megoldásokat kínálni az ön helyzetére is. Az, hogy ezek a tanácsok mennyire személyesek, természetesen attól függ, hogy olvasónk problémáját milyen részletesen osztja meg velünk levelében. 

Komoly esetben a szakember segít

A segítségnyújtás ilyen formában csak általános tanácsokat jelenthet, komoly esetekben a szakemberrel való személyes találkozásra lehet szükség. A beérkező leveleket, kérdéseinek feldolgozását folyamatosan végezzük, s egy-egy válasz helyet kap majd a kéthetente megjelenő Lélekbúvár oldalban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!