Közélet

2016.09.29. 18:39

Mi lesz a hatása a TTIP-nek?

Október 3-tól 9-ig számos érdekes programmal készülnek az intézmény munkatársai.

I. A.

Az óvodásoknak, iskolásoknak vetítéssel egybekötött mesefoglalkozásokat, tematikus könyvtári foglalkozásokat, környezetvédelmi előadást szerveznek a városi könyvvtárban, ugyanis a bibliotéka csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz.

Október 4-én 17 órakor a könyvtár épületének egykori tulajdonosairól, a Hoffmann és a Wampetics család történetéről tartanak előadást a könyvtár munkatársai. Az olvasást népszerűsítő hét nem múlhat el író-olvasó találkozó nélkül: október 5-én délelőtt a hetedik, nyolcadik osztályos tanulók Sohonyai Edit írónővel ismerkedhetnek meg, majd 17 órakor a felnőttekhez szól Lajosháziné Szohner Gabriella, aki a Tépett kendők című könyvét mutatja be.


Október 6-án 17 órakor az USA-val kötendő Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (TTIP), és a Kanadával kötendő Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezmény (CETA) várható hatásairól tart előadást Fidrich Róbert, a Magyar Természetvédők Szövetségének munkatársa. A könyvtári napok programja vasárnap zárul, amikor nem kell késedelmi díjat fizetni azoknak az olvasóknak, akik nem vitték vissza időben a kikölcsönzött könyveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!