Friss hírek

2004.10.15. 16:25

Farkas Péter olimpikon őrizetben?

Három férfit vett őrizetbe a rendőrség, közöttük Farkas Péter olimpiai bajnok bírkózót. A gyanúsítottak egy XVII. kerületi családi házban és annak melléképületében, a rendőrség szerint, marihuánát termesztettek.

BAMA

   A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak - N. Pál 48 éves, F. Károly 33 éves és F. Péter 36 éves budapesti lakosok - egyikük XVII. kerületben lévő családi házában és annak mellékhelyiségében marihuánát termesztettek - tartalmazza a rendőrségi tájékoztató. Sajtóinformációk szerint F. Péter azonos az olimpiai bajnok birkózóval.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya munkatársai több hónapos operatív felderítőmunka eredményeképpen jutottak el a fenti családi házhoz, ahol 2004. október 14-én, a délutáni és az esti órákban házkutatást tartottak.

A házkutatás során a nyomozók több ezer tő marihuánát találtak a sokmilliós ráfordítással - szellőző, párologtató és világítóberendezéssel - átalakított helyiségekben.

Az ügyben a további eljárást a BRFK Vizsgálati Főosztálya folytatja le.

   A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak - N. Pál 48 éves, F. Károly 33 éves és F. Péter 36 éves budapesti lakosok - egyikük XVII. kerületben lévő családi házában és annak mellékhelyiségében marihuánát termesztettek - tartalmazza a rendőrségi tájékoztató.

   Sajtóinformációk szerint F. Péter azonos az olimpiai bajnok birkózóval. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya munkatársai több hónapos operatív felderítőmunka eredményeképpen jutottak el a fenti családi házhoz, ahol 2004. október 14-én, a délutáni és az esti órákban házkutatást tartottak. A házkutatás során a nyomozók több ezer tő marihuánát találtak a sokmilliós ráfordítással - szellőző, párologtató és világítóberendezéssel - átalakított helyiségekben. Az ügyben a további eljárást a BRFK Vizsgálati Főosztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!