Online közvetítés

Közgyűlés Egerben - 2013. április

Zárszámadás, fejlesztési hitelfelvétel és Kulturális Alap a témák között. Ülésezik az egri közgyűlés.

Közgyűlés Egerben - 2013. március

Harminc napirendi pont várt a képviselőkkre, közte a Művészetek Háza átszervezése. Nyolc új térfigyelő kamerával bővül a megyeszékhelyi a rendszer, bemutatkozott a város új honlapja.

Közgyűlés Egerben - 2013. február

Közel 30 napirend várt az egri képviselőkre. A testület elfogadta a költségvetést: bevezetik a kedvezményekre jogosítotó Eger-kártyát is. A Tábornok ház előtti tér Gárdonyi nevét viseli majd, s az egriek 100 forintért látogathatják a várat.

Közgyűlés Egerben - 2013. január

Fejlesztik a mozit Egerben, de nem állítanak fel közös hivatalt Szarvakővel. A várba még nem mehetnek ingyen a megyeszékhelyiek, de februárra kedvezményrendszert dolgoz ki a város.

Közgyűlés Egerben - 2012. december

Emelkedik a buszjegyek, -bérletek ára, és a szemétszállítás díja. Az idei utolsó közgyűlést tartották Egerben.

Közgyűlés Egerben - 2012. november

Az egri képviselők döntöttek a jövő évi költségvetési koncepcióról, Bognár József lett városi rendőrkapitány, átalakítják a Művészetek Házát. Közgyűlés Egerben.

Közgyűlés Egerben - 2012. október

Közel 40 napirend pont várt az egri városi képviselőkre: az EKMK-t Kovács Katalin, a Harlekin Bábszínházat Éry-Kovács András vezeti majd. A Polgármesteri Hivatalt jelentősen átszervezik.

Közgyűlés Egerben - 2012. szeptember

A megszokottnál fél órával korábban kezdődött, s igen hamar be is fejeződött a megyeszékhely szeptemberi közgyűlése. A képviselők döntöttek a reklámhordozók elhelyezésének rendjéről, a HKIK tehetséges diákokat támogat, az Agria-Humán jól gazdálkodott. Élőben követtük az eseményeket.

Közgyűlés Egerben - 2012. augusztus

Mintegy félszáz napirend várt az egri városi képviselőkre, köztük az Alapokmány módosítása. A városatyák eltörölték az ülés végi lakossági felszólalás lehetőségét. A döntés ellen a Szolidaritás tüntetést szervezett a Dobó térre.

Közgyűlés Egerben - 2012. június

A nyári szünet előtt ülnek össze a megyeszékhely képviselői. Maratoni közgyűlésre számíthatunk, 70 napirendi ponttal.

« előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | következő »
Megyei Piactér