Magyar Péter előtt szabadon

2024.05.14. 17:04

A baloldalon nagy hagyománya van a választók gyalázásának

Kollár Kinga, a Tisza Párt EP-listájának 7. helyezettje egy kommentben „agymosott népnek” nevezte a magyarokat. Azonban nem Magyar Péter pártjának jelöltje az első, aki agyamosottaknak nevezi az embereket. Lássuk a többieket!

MW

Márky-Zay Péter, Karácsony Gergely, Orosz Anna

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Teknős Miklós

A BKK-vezér és a pulyka-hasonlat

Nem Kollár Kinga tehát az egyetlen, aki degradáló szavakkal illeti a magyarokat, ennek a baloldalon már nagy hagyománya van. A magyar választók pocskondiázására jó pár példa akadt az elmúlt esztendőkben is.

Talán olvasóink is emlékeznek Walter Katalin BKK-vezér esetére, aki gyalázó stílusban nyilatkozott a szolgáltatásokat igénybe vevő utasokról. Szerinte ugyanis

„az utasokat a járatritkítás folyamatába bevonni olyan lett volna, mintha hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele”.

Walter később felajánlotta a lemondását, de azt Karácsony nem fogadta el - emlékeztet a Mandiner. 

Bangóné elszabadult

Emlékezetes az is, amikor Bangóné Borbély Ildikó 2019 áprilisában több millió embert nevezett patkánynak az ATV műsorában, csak azért, mert azok a nemzeti oldallal szimpatizálnak.

Később Bangóné ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, tovább folytatta, 2019. április 29-én, a botrány tetőpontján, rögzítette a határkerítést lebontani akaró Ujhelyi István által meghirdetett patkánykampányt, és a mellette kiálló videóanyagot, hogy ily módon is demonstrálja, ragaszkodik a Fidesz-szavazókat sértő kijelentéséhez.

Márki-Zay Péter aranyköpései

A sorban a korábban már agymosottozó Márki-Zay Péter következik. 2021. novemberében nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen arról beszélt, hogy azok a választók, akik támogatják a rezsicsökkentést és ellenzik a migrációt, olyanok, mint a sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

2020 augusztusában, a Facebookon megosztott heti videójában pedig arról beszélt,

hogy a Fideszre a szegény és műveletlen magyarok szavaznak.

Szintén MZP 2021. decemberében az M1 stábjának nyilatkozott. „Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni?” – mondta azokról, akik joggal aggódnak a gyerekeikért.

A Mandiner teljes cikke ITT olvasható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában