Az Igazság órája

2024.05.04. 16:02

Donáth Anna nem örök (videó)

Itt egy ellenzéklecserélési folyamat zajlik, a Momentum nem vette észre, most mennek a levesbe.

MW

Donáth Anna, a Momentum elnöke, európai parlamenti képviselője

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Egyértelmű, hogy a Fidesz békepárti, a baloldal pedig háborúpárti Magyarországon

 – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Pindroch Tamás, az AK vezető elemzője. Erre hiába horkannak fel a hazai baloldalon, mert akik pénzelik őket, az amerikai baloldal, Soros György, a demokraták meg a brüsszeli globális elit a háború mellett van és ők fizetnek – hangsúlyozta.

Amikor 2022 elején lehetőségük volt elmondani, hogy mit csinálnának ebben a kérdésben, akkor világosan fogalmaztak: elmondta a miniszterelnök-jelöltjük, hogy ő katonának küldene, ha a NATO-ban ez a kívánság felmerülne – emlékeztetett Zila János, az AK elemzője. „És a NATO-ban ez a kívánság kezd felmerülni, ez a nagyon-nagyon szomorú hír” – tette hozzá. Mint ismert: Emmanuel Macron francia államfő ezen a héten már kifejezetten európai szárazföldi csapatok küldését szorgalmazta Ukrajnába.

El kell szomorítanom a DK szavazóit, itt Gyurcsány Ferenc kivonása zajlik, a hálózat Magyar Péterre tett 

– mondta Pindroch Tamás. Nem hiába olyanokból áll a listája, akik kapcsolatban voltak Brüsszellel, illetve ott áll mögötte a Soros-hálózat és a magyarországi baloldal összekötője Bajnai Gordon. Itt egy ellenzéklecserélési folyamat zajlik, ezt a Momentum észre vette, ők is mennek a levesbe, Donáth Anna nem örök – fejtette ki a vezető elemző.

Baloldalon adott egy erőszakos figura, aki felveszi a saját feleségével folytatott beszélgetését, és csak baloldali szavazókat tud megszólítani – mondta Magyar Péterrel kapcsolatban Zila János. Elemzőként meg lehet érteni az ő helyzetüket is, mert rengeteg csalódáson mentek már keresztül, 14 év után már úgy vannak, hogy mindegy már, „jöhet egy félőrült is” – tette hozzá az AK elemzője.

Az Igazság órájának adását itt nézhetik, hallgathatják meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában