Kudarcok

2024.05.12. 08:59

Szijjártó Péter: a háborúpárti baloldal nyert magának egy újabb tortavágót (videó)

A külügyminiszter a baloldal kétségbeesett kísérleteiről és Magyar Péterről mondta el véleményét.

MW

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a felújított Igmándi Erőd átadásán Komáromban

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

„Nem csoda, hogy sokat cserélnek ilyen csapattal” – írja új bejegyzésében a külügyminiszter, aki egy rendezvényen készült videót osztott meg közösségi oldalán.

– Gondoljatok bele, hogy a baloldalon 18 év alatt mennyi dehonesztáló esemény történt – hívta fel hallgatósága figyelmét Szijjártó Péter. Magyarország külgazdasági és külügyminisztere hosszan sorolta a baloldal kudarcos próbálkozásait a hatalom megszerzése és megőrzése érdekében.

– 2006-ban kiderült, hogy hazudott a főnök. Utána méltatlan módon, gyakorlatilag apróhirdetésben kerestek miniszterelnököt. Miniszterelnököt kellett cserélni a parlamenti ciklus közepén. Kiderült, hogy külföldről finanszírozzák őket. Egy nagyon furcsa előválasztás után sikerült megtalálni a miniszterelnök-jelölt személyét egy nem csak politikailag beszámíthatatlan ember személyében – mutatott rá a fideszes politikus.

– Mindent megpróbáltak, mindent bevetettek, mindennek az ellenkezőjét is, lealázák magukat, de nem ment – állapította meg. Szerinte most 

a háborúpárti baloldal nyert magának még egy tortavágót.

Szijjártó Péter úgy látja, a baloldalon jelenleg különböző tortaszeleteken vitatkoznak, de nagyobb tortát egyelőre nem sikerül nekik sütni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában