Közélet

2017.05.29. 13:17

Sztrapacska eperrel és keksszel

A gyöngyösi Bori Mami Étterem a legjobb kiállító lett a Gourmet Fesztiválon.

H. É.

A Millenáris Parkban rendezett nagyszabású gasztro­találkozón a szakma kiválóságai között a mátrai ízeket a gyöngyösi belvárosi étterem kínálta. Az idén is különleges ételekkel készültek. Népszerű volt a desszertjük, az újragondolt sztrapacska, amit eperrel és mangalicapörccel sütött csokis keksszel tálaltak.

A Bori Mami Étterem nyerte el leginkább a közönség tetszését, s így, a szavazatok alapján, a Legjobb Kiállító díjat hozták haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!