Sport

2016.10.22. 21:27

ZF: erős harmadik negyed és újoncavatás

A határozott második félidei támadójáték és védelem okán nem kellett izgulnia a ZF-Egernek Miskolcon.

Fenyves Balázs/egrivizilabda.hu

A férfi OB I B-csoportjának 5. fordulójában:
Miskolci VLC–ZF-Eger 7–10 (1–2, 3–2, 0–4, 3–2)
Miskolc, 250 néző. V.: Rubos, Vogel.
MVLC: Csoma – Hornyák O., Vadovics, Bowen 4, Milicsics, Halek, Lukács D. Cs.: Lukács Á., Kincses, Jakab Dániel, MISICS 3, Miklós L. Edző: dr. Sike József.
EGER: B. Mitrovics – LŐRINCZ 2, Angyal, KOVÁCS GERGŐ 3, HOSNYÁNSZKY 2, Bedő, Erdélyi. Cs.: Tóta G. – Csucskovics, Decker Á. 1, VAPENSZKI 2, Hárai, Kürti, Biros B. Edzők: Dabrowski Norbert, Petrovai Márton.
Az eredmény alakulása: 0–2, 2–2, 2–3, 3–4, 4–4, 4–10, 7–10
Gól–emberelőnyből: 8/0, ill. 10/4.
Ötméteresből: –, ill. 1/1.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Borisz Vapenszki a jó teljesítményt nyújtott egriek közé tartozott Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

dr. Sike József: – Még nem abba a kasztba tartozunk, ahol az Eger játszik, de azt meg tudtuk mutatni, hogy ahová szeretnénk kerülni, ahhoz már vannak jó dolgaink. Megnehezítettük az Eger helyzetét, de ellenfelünk magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.
Dabrowski Norbert: – Az elején nehéz volt, de úgy gondolom, a harmadik negyedbe rendbe tettük a dolgainkat, és így sima lett a vége.
Tóta Gergő személyében élvonalbeli újoncot avatott a ZF-Eger. A sárga-kékek serdülő együttesében szereplő hálóőr Miskolcon szerepelhetett élete első OB I-es találkozóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!