Ország-világ

2021.02.16. 15:20

Titokzatos férfi tűnt fel Schumacher felesége oldalán, újra ragyog Corinna

Mindenben támaszkodhat rá a nehéz helyzetbe került asszony a gondok közepette. A gyerekeknek is apafigura a titokzatos férfi Schumacher neje mellett.

F1 SCHUMACHER IN COMA AFTER FRANCE SKI ACCIDENT - FAMILY - 2010 - BAHRAIN GRAND PRIX - SAKHIR (BHR) - 1 TO 14/03/2010 - PHOTO FRANCOIS FLAMAND / DPPI - CORINNA SCHUMACHER - MICHAEL SCHUMACHER WIFE

Forrás: AFP

Fotó: DPPI via AFP

Michael Schumacher: Új férfi miatt ragyog megint Corinna – ezzel a címmel engedett betekintést a Schumacher család mindennapjaiba a német InTouch magazin. A cikk szerint a rendkívül nehéz helyzetbe került Corinna Schumacher ápolásra szoruló férje helyett valaki másra támaszkodik. Az oldalán fel-feltűnő titokzatos férfi bizonyos Eric Obrecht, akire az asszony mindenben számíthat, akinek köszönhetően kevesebb teher nehezedik rá – írja a Ripost.

A Schumi sikerei idején mindig háttérbe húzódó Corinnának hirtelen a nyakába zúdult minden felelősség, amikor a férje 2013 végén súlyos koponyasérülést szenvedett síelés közben.

Corinna és Michael Schumacher
Fotó: AFP / Thomas Coex

Gyakorlatilag egyedül maradt a családfő ápolása, a gyerekek felnevelése, az üzleti ügyek intézése és megszervezése területén. Nem beszélve a szívügyének számító lovasfarmjáról, amit a hajdani sikeres westernlovas Schumachertől kapott 2005-ben, a tizedik házassági évfordulójukra.

Titokzatos férfi Schumacher neje oldalán

Azóta valóságos lovas birodalommá fejlesztette. Elsősorban ez utóbbiban van segítségére a fent említett férfi – derült ki az InTouch cikkéből.

„Sosem felejtem el, kinek köszönhetem ezt”

– mondta korábban, ritka nyilatkozatai egyikében Corinna Schumacher imádott farmjáról, a CS Ranchről.

A 65 lónak otthont adó istálló és az óriási épületben nemzetközi versenyeknek is helyszínt biztosító birtok egyfajta menedéket jelent Corinna asszonynak a mindennapok nehézségei elől. Ott érzi magát a legboldogabbnak. Ez az életében az utolsó sziget, ahol a gondokat hátrahagyva újra régi önmaga lehet, ahol a megsokasodott kötelességei helyett örök szenvedélyének hódolhat.

Corinna és Michael Schumacher
Fotó: AFP / Carmen Jaspersen

Eric csodálja az asszonyt

A hivatalosan show-menedzserként dolgozó Ericre minden ügyes-bajos dologban támaszkodhat Corinna Schumacher. Az évek során szoros és bensőséges kapcsolat alakult ki közöttük.

A férfi nem titkolja, mennyire csodálja az asszonyt:

„Corinna minden tennivalója mellett abban is fáradhatatlan, hogy új ötleteket és szokatlan módszereket keressen szeretett lovassportja népszerűsítésére”

– mondta Eric, aki a ma már sikeres, maguk útját járó gyerekek felnőtté válását is végigkísérte és segítette.

Apjuk helyett apjuk a gyerekeknek

A nyári esküvőjére készülő, 23 éves Gina-Maria Schumacher éppen anyja nyomdokain lett világ- és Európa-bajnok westernlovassá. Öccse, az apjuk útját járó, 21 éves Mick Schumacher pedig idén kezdi első idényét a Forma–1 versenyzőjeként.

Az InTouch szerint mindkettejük számára egyfajta apafigurává lépett elő Eric: édesanyjukhoz hasonlóan ők is mindig támaszkodhatnak rá, kérhetik a tanácsát vagy a segítségét.

Borítókép: Corinna Schumacher a Bahrain Nagydíjon 2010-ben / Fotó: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!