The Wallkids

2021.11.23. 17:30

Megjelent az egri zenekar legfrissebb klipje, új nagylemezen is dolgoznak

Az egri The Wallkids punk-rock zenekar Szabó Norman rendezővel leforgatta legújabb klipjét a Hiába futsz! dalukhoz – tudatta portálunkkal Nádasi István Gibbon, az együttes vezetője. Közölte, a tavalyi, Az élet szabadon című kisfilmjük igen jól sikerült, és a közönség is lelkesen fogadta.

Sz. Z.

Az együttes visszatér az 1990-es évek dalaihoz

Forrás: MW

A történet szerint a srácok klipet forgatnának az új dalukra, de nincs dobosuk, ám a rendező úgy döntött, ha törik, ha szakad, forgatni kell. A balek asszisztens, csak a feszültséget kelti a felvétel közben a kétbalkezességével, még Jason 2.0-s változatát is betuszkolja, hátha jó lesz dobosnak. A fiúk jobb ötlet híján az asszisztens srácot ültetik be a dob mögé, akiről kiderül, hogy profin üti a bőröket. Az utolsó harmadra összeáll a zenekar, és rutinosan pózolnak a kamerák előtt.

A The Wallkids zenekar tagjai most sokat gyakorolnak, s készítik az új dalokat. A következő nagylemezükhöz egyszerű, de jól összerakott számokat szeretnének írni. Visszatérnek a 1990-es évek végi vidám, lendületes, három akkordos pop-punk dalok hangulatához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!