Bulvár-celeb

2021.04.18. 12:31

A békülés szélén Vilmos és Harry? Itt a testbeszéd szakértők véleménye

Az egész világ arra volt kíváncsi, hogy vajon Fülöp herceg temetése közelebb hozza-e majd egymáshoz a testvéreket.

ALTERNATIVE CROP VERSION - Britain's Prince William, Duke of Cambridge, Peter Phillips and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex walk during the funeral procession of Britain's Prince Philip, Duke of Edinburgh to St George's Chapel in Windsor Castle in Windsor, west of London, on April 17, 2021. - Philip, who was married to Queen Elizabeth II for 73 years, died on April 9 aged 99 just weeks after a month-long stay in hospital for treatment to a heart condition and an infection. (Photo by Victoria Jones / POOL / AFP) / ALTERNATIVE CROP VERSION

Fotó: AFP

Szombaton vett végső búcsút a brit királyi család a 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegtől.

A szertartást a koronavírus-járványra való tekintettel szigorú szabályok mellett rendezték meg. Emiatt a testvérek egy sorban kísérték a Szent György-kápolnába nagyapjuk koporsóját, a búcsúztatás alatti ülésrendet pedig a koronavírus miatt úgy alakították ki, hogy minden családtag két méter távolságra ült a másiktól.

Believing Bruce és Judi James testbeszéd szakértők szerint a kötelező távolságtartás ellenére Harrynek és Vilmosnak azonban volt egy pillanata, amikor úgy tűnt, hogy pontot tesznek a több, mint egy éve húzódó konfliktusuk végére

– írja a Mirror nyomán a Metropol.

A szakértő szerint, ahogy egymásra néztek, az reményteli és amikor távoztak a szertartásról, már beszélgettek is egymással. Az, hogy hármasban távoztak, Katalin pedig nem Vilmos mellett ment ki a kápolnából és hagyta, hogy egymás mellett sétáljon a két herceg, szintén azt bizonyítja, hogy a családban erős az akarat, hogy összebékítsék a testvéreket.

Fotó: AFP / Justin Tallis

Noha a testvérek közösen csatlakoztak a család idősebb tagjaihoz, éppúgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, Bruce szerint Katalin hercegné mindvégig szemmel tartotta a sógorát.

Vajon mit tett volna akkor, ha sógornője, Meghan is ellátogat a temetésre?

 

Mint ismert a fiatalabbik herceg tavaly év elején váratlanul az Amerikai Egyesült Államokba költözött feleségével, Meghannal, és fiukkal, Archie-val. A fivérek azóta nem találkoztak, viszonyukat pedig a sussex-i hercegi pár néhány kritikus nyilatkozata pedig csak méginkább elmérgesítette, nem beszélve az Oprah Winfrey-nek adott interjúról, ami szintén olaj volt a tűzre. Vajon most megtört a jég?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!