Ország-világ

2020.10.20. 08:05

Bekapcsolva felejtett kamera buktatta le a hétéves kislány zaklatóját

Hiába kérte a tanár a diákoktól, hogy a szünetben kapcsolják ki a kamerát, egy hétéves kislánynál bekapcsolva maradt. Így bukott le 18 éves unokatestvére, aki régóta zaklatta szexuálisan.

Forrás: Shutterstock

Egy éve folyamatosan zaklatta a kislányt az unokatestvére szexuálisan. A dologra úgy derült fény, hogy egy online óra keretében a tanár a szünetben azt kérte az elsősöktől, hogy kapcsolják ki a kamerát és a mikrofont, a kislánynál azonban a kamera bekapcsolva maradt – írja a V4NA.

Ekkor megjelent a 7 éves gyerek mellett 18 éves unokatestvére, aki szexuálisan elkezdte zaklatni a kislányt. Mindezt a diákok és a tanár is látta, aki azonnal jelentette az esetet.

A rendőrség beszámolója szerint a gyerekek az online órán szexuális aktus közben látták a kislányt és zaklatóját.

Az incidens után nem sokkal a rendőrök le is tartóztatták a zaklatót, a chicagói Catrell A. Wallst, aki azt mondta, nem tudja, miért csinálta a rettenetes dolgokat az unokatestvérével. Mint kiderült egyébként, a fiatal férfi óvadék ellenében volt szabadlábon egy fegyveres ügy miatt.

Walls ügyvédje azzal védekezik, hogy a fiatal férfi figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenved, ezért nem tudja helyesen kezelni az impulzusait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!