brutális összeg

2021.05.14. 08:03

Csaknem 100 millió forintot bukik Cicciolina, de már ez sem érdekli

Csak egy szél lebeg a szeme előtt.

Forrás: Cicciolina sajátja / Bors

Staller Ilona több mint negyven éve él Olaszországban, de régi vágya, hogy Magyarországra költözzön, és újra a nővére közelében élhessen. Ehhez azonban el kell adnia Rómában található lakásait. Hiába szabadulna az ingatlanoktól, eddig nem jelentkezett komoly vevő.

„Négy lakásom van, mindegyik gyönyörű környéken fekszik, mégis szeretnék tőlük megválni. Nagyon sok a komolytalan érdeklődő, több kétes alak érdeklődött, ezért felkerestem két ingatlanirodát is” – mondta a Borsnak Cicciolina.

Nem hagyhatok mindent csak úgy magam mögött. Sajnos az olaszországi ingatlanárakra is rendkívül rossz hatással volta koronavírus-járvány. Hosszú ideje hirdetem a lakásokat, de úgy döntöttem, leviszem az árakat.

Az egyiket 300 ezer euróért (97,5 millió forint) árusítottam, de most már a feléért kínálom, a másikat pedig 450 ezer helyett (146,7 millió forint) 350 ezerért (114,1 millió forint) adom. Rengeteg pénzt vesztek, de nincs mit tennem, nem lehet tovább várni.

Amint a kezemben lesz a pénz, már ülök is fel a repülőre, és végleg Magyarországra költözöm. A nővéremék a Corvin negyedben élnek, lehet, hogy ott vásárolok egy lakást, vagy egy szép kis villát választok magamnak a fővárosban” – árulta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!