a sors fintora

2021.06.23. 14:30

Hoppá! Harry az unokatestvéréhez költözik

Órákon belül visszatér Angliába Sussex hercege, és a kedvenc unokatestvére fogja vendégül látni.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex walks during the funeral procession of Britain's Prince Philip, Duke of Edinburgh to St George's Chapel in Windsor Castle in Windsor, west of London, on April 17, 2021. - Philip, who was married to Queen Elizabeth II for 73 years, died on April 9 aged 99 just weeks after a month-long stay in hospital for treatment to a heart condition and an infection. (Photo by Victoria Jones / POOL / AFP)

Forrás: Victoria Jones / POOL / AFP

Fotó: AFP

Július első napján adják át Diana hercegnő új szobrát Londonban. A leleplezésen pedig a megboldogult hercegnő két fia, Vilmos és Harry is ott lesznek. Utóbbi ezért órákon belül visszatér Kaliforniából hazájába, ahol karanténba kell vonulnia. Ezt kedvenc unokatestvérénél, Eugénia hercegnőnél fogja letölteni.

 

A szállás érdekessége, hogy Eugénia, a férje és a kisfiuk abban a palotában laknak, amit Harry és Meghan százmilliókért felújíttatott botrányos körülmények között, de egy percet sem éltek ott.

A Megxitet követően II. Erzsébet úgy döntött, hogy a házat kapja meg olyan, aki meg is érdemli, ezért Eugéniáéknak adta. A hercegnő pedig már a beköltözéskor létrehozott egy vendégszobát, amit kizárólag a sussexiek használhatnak, itt él majd most napokig Harry.

Egyedül, ugyanis a korábbi kamuhírekkel ellentétben sem Meghan, sem a gyerekeik nem vállalják be a hosszú utat és a karantént – írja a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!