Bulvár-celeb

2021.04.26. 17:02

Kiderült a titok: ez lehet Harry herceg és Meghan gyermekének a neve

Harry herceg és Meghan Markle gyermekének a nevét a szakértők sejtik.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, (L) and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London on March 09, 2020. - Britain's Queen Elizabeth II has been the Head of the Commonwealth throughout her reign. Organised by the Royal Commonwealth Society, the Service is the largest annual inter-faith gathering in the United Kingdom. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Forrás: Tolga AKMEN / AFP

Fotó: AFP

A hercegi pár az idei Valentin-napon jelentette be, hogy második gyermeküket várják. Valószínűleg így akartak Harry herceg anyja, Diana hercegné előtt tisztelegni, ugyanis 1984-ben alig egy nappal Valentin-nap előtt jelentette be saját terhességét Harryvel.

 

A herceg és a hercegné a királyi család szakértője, Katie Nicholl szerint nagy eséllyel választja majd a Diana nevet születendő gyermeküknek. Ezt erősíti a tény, hogy már biztos: Meghan kislányt vár – írja a Daily Star alapján a Ripost.

„Amit tudunk a párról, az az, hogy sok időt szánnak a nevek kigondolására. Azt hiszem, sokan arra számítanak, hogy Diana lesz az egyik neve a kislánynak, és abszolút jogosan. Azt gondolom, hogy nagy eséllyel fogják így hívni a gyermeküket. Talán nem az első keresztnevének választják, de másodiknak elég biztosan. A babanevek listáján elöl szerepel a Diana név náluk„

– vélekedik Nicholl, aki szerint mivel Harrynek fontos édesanyja emléke, lehet, hogy így fog tisztelegni előtte.

Borítókép: Harry és Meghan 2020 márciusában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!