meglepő vélemény

2021.02.27. 07:03

Megszólalt a barát: Diana nagyon nem szeretné Meghant

A megboldogult Diana hercegnő egyik közeli barátja kifejtette a véleményét Meghan és Harry viselkedéséről.

Princess of Wales Diana arrives at the equitable building on the first stop in her 48 hour visit to New York, 01 Febrary 1989. Princess Diana made the stop to attend a reception hosted by a british clothing firm. AFP PHOTO MARK CARDWELL (Photo by MARK CARDWELL / AFP)

Forrás: AFP / Mark Cardwell

Fotó: AFP

Az elmúlt hetekben Harry és Meghan nemcsak azt jelentették be, hogy érkezik a második gyerekük, de bevittek egy újabb gyomrost a brit királyi családnak is. Az Oprah-nak adott interjújuk miatt II. Erzsébet válaszcsapásként minden maradék rangjuktól és tisztségüktől megfosztotta őket- írja a Ripost.

A botrány kapcsán pedig sokan megszólaltak, köztük Roberto Devorik is, aki Diana közeli jó barátja volt. A divattervező elmondta, hogy a hercegnő nagyon dühös lenne Harryre a Megxit és folyományai miatt. Ő ugyanis arra nevelte a fiait, hogy vezessék a brit monarchiát a modern korba, és nem arra, hogy próbálják meg tönkretenni.

Fotó: AFP / Patrick Riviere

Devorik szerint Diana nem igazán szeretné Meghant sem, akármennyire is vannak közös pontok a személyiségeikben. Az egykori walesi hercegnének nem tetszene, ahogy a fiát elnyomja egy nő, és közben mindennek hátat fordít, amire és ahova született.

A királynő válaszcsapásáról pedig azt mondta, hogy teljesen logikus lépés volt, miután Harry és Meghan újra médiatámadást indítottak a Buckingham-palota ellen. Ő pedig elsősorban nem nagymama vagy anya, hanem a korona első számú szolgálója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!