Bulvár-celeb

2021.07.17. 14:01

Példás összefogás: beteg gyerekeknek segít a veszprémi édesapa

Az édesapa saját gyermeke is kórházban fekszik.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Gyűjtést szervezett egy helyi apuka a veszprém megyei kórháznak. Kisfia ebben a kórházban fekszik. A gyermekek szobájába szerettek volna légkondikat felszereltetni, hogy a kánikulát a beteg gyerekek minél jobban vészelhessék át – írja a Ripost.

„Úgy döntöttem, nem töltöm én sem feleslegesen itt az időmet, és megpróbálok tenni a veszprémi vagy itt „üdülő” gyermekek kényelmének érdekében, ezzel együtt az orvosok és ápolók komfortjának javulását is elérve„ – kezdte a férfi. Egy szobában fekszik másik 5 gyerekkel a férfi kisfia. Nemcsak ők, de szüleik is mind szenvednek a melegtől, ezért döntött úgy Zoltán, hogy gyűjtést szervez klímára és megkéri ismerőseit, osszák meg posztját és utaljon, aki tud.

„A gyermekeknek is az lenne a legjobb, ha nem szobánként lenne a klíma, hanem a folyosón egy nagyobb teljesítményű, hisz akkor közvetett módon hűlnek le a betegszobák”

- írja a veszprémi édesapa, aki szerint körülbelül 2 millió forintos beruházásról lenne szó, amelyet az alapítvány nem tud vállalni jelenleg, tekintettel fontosabb kiadások szükségességére.

A teljes cikket ide kattintva olvashatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!